Kom les geven bij PSV gymnastiek!

Kom les geven bij PSV gymnastiek!

Zin om les te komen geven bij PSV Gymnastiek?

Sluit je aan bij ons trainersteam!

PSV Gymnastiek is een vereniging die lessen verzorgd aan leden in alle leeftijden. Onze jongste deelnemers zijn 1 jaar en de oudste op dit moment 91 jaar. Op diverse locaties biedt PSV Gymnastiek turnen aan op recreatief niveau. Ook hebben we aanbod in Acro gymnastiek op recreatief- en op wedstrijdniveau. Voor 55-plussers is er een pittige bewegingsgroep, en ook oud-turnsters houden zichzelf bij ons in beweging. Piepjonge kinderen leren samen met hun ouder of begeleider de basis van beweging bij de ouder-kindgym en vinden later een doorstroom naar zelfstandige beweging tijdens de kleutergym. Dat alles op diverse locaties in Eindhoven en Nuenen.

PSV gymnastiek wil graag haar trainersteam uitbreiden en is op zoek naar enthousiaste train(st)ers of assistenten om de turnlessen vorm te geven.

Op dit moment zijn wij in het bijzonder op zoek naar een train(st)er voor onze turnlessen in Eindhoven. De lessen vinden plaats op vrijdag van 18.00 tot 21.00 uur. Het betreft hier drie enthousiaste groepen van 6 tot 15 jarigen. Tevens voor een train(st)er voor de springgroep in Eindhoven. Deze lessen vinden plaats op maandag van 18.15-19.45 uur.

Wij zoeken iemand met:
– Enthousiasme en motivatie;
– Goede communicatieve vaardigheden;
– Zelfstandigheid om verschillende lessen te draaien;
– Capaciteit om te kunnen samenwerken in het bestaande team;
– Het hebben van C-licentie/niveau 3 licentie of ervaring binnen de gymnastiekwereld is een pre.

Enthousiast hierover?

Stuur voor vragen, reacties en meer informatie een mail naar Patty